Andrei Gheorghiu

Toate proiectele aprobate de Consiliul Local Râmnicu Vâlcea au fost depuse prin Valul Renovării

🇪🇺 Astăzi a debutat Valul Renovării, componenta 5 a Planului Național de Redresare și Reziliență – PNRR ce urmărește îmbunătățirea fondului construit printr-o abordare integrată a eficienței energetice, a consolidării seismice, a reducerii riscului la incendiu și a tranziției către clădiri verzi și inteligente, precum și asigurarea capacității tehnice pentru implementarea investițiilor.


🏫 🏬 Au fost depuse toate proiectele aprobate de Consiliul Local Râmnicu Vâlcea. Este vorba despre renovarea integrată (consolidarea seismică) și energetică a blocurilor de locuințe, inclusiv pentru cele din comunități expuse riscului de sărăcie, precum și pentru clădiri publice, printre care se numără Colegiul Energetic și Școala Gimnazială nr.4.


🤝 S-a muncit foarte mult în ultima perioadă și în calitate de responsabil pentru proiectele europene vreau să mulțumesc tuturor colegilor pentru efort și implicare.


🪙💶 Vor urma alte proiecte cu finanțare europeană, iar eu mă voi asigura că accesăm toate fondurile pentru care suntem eligibili.
#facemceampromis 

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp

Share This