Andrei Gheorghiu

Spațiu nou pentru tinerii din Râmnicu Vâlcea

🏬 Primul Centru de Tineret al Municipiului, Youth Hub, primește în folosință gratuită un spațiu generos pentru activități, cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.


🤝În calitate de viceprimar, am fost alături de Asociația AIDE, fondatoarea centrului și de demersul inițiat de aceasta, încă de la început. În viziunea mea tinerii au un rol vital, atât în propria dezvoltare, cât și în cea a comunității din care fac parte. Mă bucur că am avut ocazia să susțin o astfel de inițiativă, venită în sprijinul tinerilor din orașul nostru și am certitudinea că activitățile desfășurate în centrul de tineret vor avea un impact major asupra întregii comunități. Sunt convins că ei sunt capabili să influențeze și să contribuie la rezolvarea problemelor din comunitate, așteptăm să ne împărtășească și nouă adulților din experiența acumulată. Voi fi alături în continuare de centrul de tineret Youth Hub și de Asociația AIDE, asigurându-le tot sprijinul.


👉 Centrul de Tineret Youth Hub, înființat în 2019, va fi administrat în continuare de către Asociația AIDE și va funcționa în spațiul pus la dispoziție la demisolul blocului 22 Decembrie, strada Mihai Viteazul. Principalele activități sunt strâns legate de mișcarea de tineret din municipiu și din județ, facilitând dezvoltarea tinerilor, în special a celor din medii defavorizate și vulnerabili.

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp

Share This