Andrei Gheorghiu

Prima stație de autobuz modernizată cu fonduri europene este funcțională

⚠️ Prima stație de autobuz modernizată cu fonduri europene este funcțională.
👉🇪🇺 Un angajament important în programul meu, ca viceprimar responsabil de fondurile europene și al USR Vâlcea pentru dezvoltarea orașului nostru, este transportul public eficient, rapid, confortabil și atractiv, aliniat la standarde europene.
🚌 🚏 Vechea stație de autobuz de pe strada General Magheru, din vecinătatea sediului ANAF, a fost înlocuită cu prototipul după care vor fi modernizate toate cele 98 de structuri de acest fel din Râmnic.
💶🇪🇺 Noul model a fost realizat în baza proiectului cu finanțare europeană „Modernizarea staţiilor de îmbarcare/debarcare, echiparea mijloacelor de transport în comun şi dezvoltarea unui centru utilat cu un sistem de management al traficului general în Municipiul Râmnicu Vâlcea”, are patru variante de dimensiuni (cu lungimi de 4, 6, 8 şi 12 metri), iluminat nocturn modern şi este dotat cu două camere de supraveghere video pentru creşterea siguranţei călătorilor.
🎫 🚏În același proiect, 24 de staţii dintre cele cu flux intens de călători vor fi dotate cu automate de eliberare a biletelor, cu posibilitate de plată în numerar sau cu card bancar.

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp

Share This