Andrei Gheorghiu

Dezvoltarea Zonei Metropolitane

Ce va face administrația locală sub mandatul Alianței USR-PLUS?

Dezvoltarea Zonei Metropolitane Vâlcea, care să determine conectarea cât mai bună a Râmnicului cu localitățile adiacente și să favorizeze circulația de bunuri, capital și persoane, forța de muncă.

Legătură cu viitoarea autostradă Pitesti-Sibiu, șoseaua de centură și dezvoltarea comunității prin atragerea de investitorii sunt obiective esențiale pentru Municipiul și pentru dezvoltarea Zonei Metropolitane Râmnicu Vâlcea. Pentru realizarea zonei metropolitane, va fi nevoie de o colaborare strânsă între autoritățile centrale și factori decizionali de la nivel local. Cu o administrație locală de la USR-PLUS aceste proiecte vor deveni priorități.

Transformarea Municipiului Râmnicu Vâlcea într-un pol regional de dezvoltare business și logistic.

Adoptarea și asumarea unei strategii de marketing și crearea unei identități atrative a orașului, din punct de vedere turistic.

Creare unei șosele de centură a orașului, chiar și pe zona de vest a municipiului, vom analiza posibilitatea finanțării prin fonduri europene precum „Fondul Juncker” (European Fund for Strategic Investments).

Voi colabora cu toți primarii din jurul Municipiului pentru a crea o zonă economică dezvoltată de care să beneficieze cetățenii zonei metropolitane. Va trebui să creăm o legătură strânsă între oraș și comunele învecinate, atat în ceea ce privește mediul business și investițiile cât și în privința forței de muncă din zonă. O colaborare eficientă și în interesul cetățenilor va putea dezvolta zona și va ridica nivelul de trai al valcenilor.

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp