Andrei Gheorghiu

Cultura

Ce va face administrația locală sub mandatul Alianței USR-PLUS?

Cultura trebuie să reprezente un factor important în organizarea și dezvoltarea comunității, și să devină un motor special al transformării sociale și al regenerării urbane a municipiului. Râmnicu Vâlcea va trebui să-și creeze o viața culturală dinamică, vibrantă, în care sa fie sprijinită experimentarea și inițiativa. 

Ramnicu Valcea va trebui să fi o rețea de comunități interconectate, un laborator al creativității sociale, un oraș cu spirit tânăr, în egală măsură prietenos și responsabil.

Vom crea și promova festivale cu tematică locală : Festivalul Buridava, Festivalul Medieval “Cetatea lui Mircea cel Batran “

Organizarea de evenimente culturale importante în Municipiul Ramnicu Valcea. Dorim să susținem activitățile culturale și să incurajăm parteneriate cu companiile dispuse să sponsorizeze consistent evenimentele culturale de anvergură. Vom organiza festivaluri cu tematică istorică, festivaluri muzicale, festivaluri de weekend (StreetFood/Street Delivery). Astfel de festivale se pot realiza prin colaborare ONG-uri, prin crearea unei Fundații sau prin colaborări cu parteneri privați. Administrația USR-PLUS va încuraja astfel de evenimente care vor atrage vizitatori și îi vor face pe râmniceni să simtă că trăiesc într-un oraș dinamic și atractiv.

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp