Cine sunt eu

Sunt un vâlcean mândru de rădăcinile sale, căsătorit, fericitul tată a două fetițe drăgălașe de 7 ani și 1 an, sunt absolvent de studii economice și juridice, licențiat în drept și managementul afacerilor, specializat în comerț.

M-am născut în orașul Râmnicu Vâlcea, am copilărit și mi-am început studiile în zona rurală tradițională a Județului Vâlcea, o zonă deluroasă plină de farmec, însă lipsită de oportunități.

Am urmat cursurile liceale de profil real în Râmnicu Vâlcea, iar studiile universitare în domeniul managementului au fost finalizate în București.

Ulterior, am urmat Facultatea de Științe Juridice, Administrative și ale Comunicării, dobândind competențe în domeniul legislativ și pregătire în domeniul administrației publice.

Sunt absolvent de științe economice și științe juridice, licențiat atât în domeniul administrării afacerilor, cât și în drept.

În prezent activez pentru două companii internaționale, și anume: pentru o companie din Marea Britanie unde gestionez activitatea de marketing, strategie de business, contractare și relații cu clienții, din funcția de Chief Relationship Officer (Director pentru relația cu clienții) și pentru o companie care activează în Râmnicu Vâlcea, în cadrul căreia sunt responsabil de vânzări internaționale de bunuri din poziția de specialist în vânzări, într-un sector aparte, acela al exporturilor.

În ultimii ani am mai lucrat în domeniul energiei, promovând un concept nou în aceasta sferă strategică a României, în cadrul unei echipe dinamice ce a avut ca obiective implementarea unor proiecte complexe și cu potențial semnificativ în dezvoltarea Județului Vâlcea.

Dispun de o experiență profesională occidentală în management, dobândită în urma unei activități desfășurate în cadrul a două companii britanice care își desfășoară activitatea în domeniul gestionării și mentenanței proprietății și în domeniul producției de materiale artistice.

Am ajuns să mă implic politic în Uniunea Salvați România și să candidez pentru Camera Deputaților în 2016, pentru ca am realizat că schimbarea pe care cu toții ne-o dorim nu se va realiza fără o implicare activă în politică a societății și fără asumarea unor responsabilități.

Îmi doresc să sprijin transformarea României într-o țară performantă, modernă, occidentală, condusă transparent de profesioniști integri al căror singur interes să fie reprezentat de bunăstarea celor care le-au oferit încrederea să îi reprezinte.

Galerie foto

Susține-mă

Mulțumesc pentru suportul tău.

Împreună putem schimba imaginea orașului nostru!

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp

Accepta politica de confidentialitate

7 + 5 =

Pin It on Pinterest