Andrei Gheorghiu

Apel al Comisiei Europene pentru soluții de implicare a cetățenilor în deciziile administrației locale

🇪🇺 Direcția Generală de Politică Regională și Urbană a Comisiei Europene a lansat un apel pilot pentru propuneri co-semnate de autoritatea locală și organizații din societatea civilă interesate să consolideze participarea cetățenilor la politica de coeziune, prin soluții inovatoare și colaborative.
👉 Vor fi selectate maxim 1️⃣0️⃣ propuneri pentru a primi asistență tehnică din partea Organizației pentru Cooperare și Dezvoltare Economică și pentru a testa noi soluții de implicare a cetățenilor.
👫🏻👨👨👧👦În viziunea USR, cetățenii și societatea civilă sunt esențiali pentru asigurarea bunei guvernări locale, iar participarea lor la deciziile administrației este importantă pentru îmbunătățirea calității serviciilor și investițiilor.
👉Consecvent principiilor noastre, adresez public organizațiilor din societatea civilă invitația de a-mi trimite propuneri și proiecte la adresa de e-mail andrei.gheorghiu@primariavl.ro. De asemenea, mă puteți contacta pentru alte informații și detalii suplimentare. Termenul limită este 28 aprilie.
Detalii despre apelul Comisiei Europene aici:
https://ec.europa.eu/…/03-10-2022-innovative…
#facemceampromis

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp

Share This