Andrei Gheorghiu

Am depus două proiecte:

➡️ “Extinderea transportului public de călători către zonele turistice din județul Vâlcea”

➡️ “Sisteme de transport inteligente la nivelul localităților membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitară ADI Transport” sunt alte două proiecte de mobilitate urbană pe care am reușit să le aprobăm și depunem ieri, 16 mai 2022, în urma unui efort comun al factorilor implicați, efort pentru care țin să le mulțumesc tuturor.

➡️ Tot ieri a fost aprobată în ședința de Consiliu Local și înființarea ADI Transport.

➡️ Proiectele, finanțate prin PNRR, în parteneriat cu UAT-urile din zonă s-au născut în urma unor analize riguroase, ținând cont de nevoia de dezvoltare și optimizare a alternativelor față de transportul clasic, cu automobilul personal, în municipiul Râmnicu Vâlcea, localitățile limitrofe și cele cu potențial turistic din județ.

➡️ Creșterea mobilității urbane și periurbane reprezintă o provocare complexă pentru Râmnicu Vâlcea și pentru mine ca viceprimar, iar prin aceste proiecte îmi doresc gestionarea nevoilor și cerințelor la nivel local în ceea ce privește transportul public. Vom avea un oraș accesibil prin integrarea diferitelor modalități de transport și prin legăturile create cu localitățile Bujoreni, Dăești, Călimănești, Băile Olănești, Vlădești, Mihăești, Ocnele Mari, Băile Govora, care s-au alăturat celor două proiecte.

Un oraș sigur şi prietenos, care va satisface nevoile tuturor cetățenilor în ceea ce privește mobilitatea, un alt punct al proiectului de candidatură asumat în 2020.

Susține-mă

Implică-te în USR. Hai să schimbăm împreună politica din România. Înscrie-te ca membru sau simpatizant.

Implică-te

Vreau să fiu voluntar!

Completează-ți datele din formularul alăturat și te vom contacta în cel mai scurt timp

Share This